Venue 11 Pro 7130/7139 WWLAN card support

Discussion in 'Dell' started by Hendrickson, Apr 11, 2014.

  1. LDrake

    LDrake Pen Pal - Newbie

    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    5
    Same situation here: only 2 devices detected and the card doesn't work
     
  2. LDrake

    LDrake Pen Pal - Newbie

    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    5
  3. coco344

    coco344 Pen Pal - Newbie

    Messages:
    24
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    5
  4. coco344

    coco344 Pen Pal - Newbie

    Messages:
    24
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    5
  5. LDrake

    LDrake Pen Pal - Newbie

    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    5
    Yes, they have the same problem.

    If you look at the message posted by the user FASST (at the second page, dated 03-08-2015 05:57 AM) it seems that there are different versions of firmware for the ME906E cards, requiring different versions of driver. I believe this is the root cause of our problem.
     
  6. coco344

    coco344 Pen Pal - Newbie

    Messages:
    24
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    5
    any idea to solve this problem ?!

    huawei answer they support only companies...
     
    Last edited: Oct 9, 2015
  7. coco344

    coco344 Pen Pal - Newbie

    Messages:
    24
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    5
    I solved the problem for gps but the wwan broadband not yet

    Its never work I install many drivers for the mobile broadband but its not work at all...
     
    Last edited: Oct 12, 2015
  8. coco344

    coco344 Pen Pal - Newbie

    Messages:
    24
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    5
    any idea how to update the firmwear of the card
     
  9. coco344

    coco344 Pen Pal - Newbie

    Messages:
    24
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    5
  10. guygenius

    guygenius Pen Pal - Newbie

    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    5
    I tried to look for answers in the above thread but it didn't help. Any other ideas on how to fix the problem. Getting firmware update may be the best solution but where can we find the firmware?
     
Loading...

Share This Page