Tablets and Lightroom/Photoshop; not useable?

Discussion in 'Fujitsu' started by gordoncahill, May 12, 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. frog

    frog Scribbler - Standard Member

    Messages:
    290
    Likes Received:
    26
    Trophy Points:
    31
    Uninstall everything - then make sure you reinstall before the reboot.
     
  2. tablet noob

    tablet noob Pen Pal - Newbie

    Messages:
    38
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    15
    Ok folks, here was the solution!

    I went to the Chat support for Fujitsu in the USA. They walked me through. I uninstalled (but not deleted) the penabled and hid driver. I then restarted and installed the 'wacom digitized device driver' from the Fujitsu site here...

    http://www.pc-ap.fujitsu.com/support/drv_lb_vista_t5010.html

    And then on restart, all was right with the world. LR and PS have no issues on my initial running around with them. Its beautiful, absolutely sensational.

    The Fujitsu support was, frankly, SENSATIONAL. They walked me through on the chat over the course a full hour. Awesome stuff.
     
  3. frog

    frog Scribbler - Standard Member

    Messages:
    290
    Likes Received:
    26
    Trophy Points:
    31
    Really pleased you got it sorted :D
     
  4. gordoncahill

    gordoncahill Scribbler - Standard Member

    Messages:
    528
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    31
    thats great news. makes the expense worthwhile when you get good support.

    Gordon
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page