problem with quickdock..please help

Discussion in 'Hewlett Packard' started by Shadow45637, Aug 26, 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Shadow45637

    Shadow45637 Pen Pal - Newbie

    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    5
    i got an hp quickdock (kn744aa) to go along with my tx notebook stand and it keeps giving me a blue screen of death that says "driver_state_power_failure" and forces the laptop to restart at random times.

    i researched that online and i thought unplugging all of my peripherals would eliminate the problem but it still kept coming. i had the quickdock replaced and its still giving me the same problem. when used without my quickdock, the problem stops. has anyone else had this problem, or can anybody please help me out? much appreciated..thanks!

    im running a tx2000
    4gb ram
    250 gb hd
    2.4 ghz turion 64 x2 processor
    windows vista ultimate

    plugged in is:
    hp psc 2355xi all in one printer (driver updated)
    western digital my book essential edition 2.0 1 tb external hard drive (plug and play...no driver)
     
  2. kingofmyworld324

    kingofmyworld324 Pen Pal - Newbie

    Messages:
    70
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    15
    I have the black quickdock
    tx2500z
    3gb ram
    160 gb hdd
    2.1 ghz
    windows 7 32bit

    My quickdock works without blue screen of death.

    My problem is that there is a lot of static on the audio out to my tv. It just might be the cable though.

    If you have the black quickdock, try to get your hands on the silver one and see if that one gives you the bsod.
     
  3. oatt

    oatt Pen Pal - Newbie

    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    5
  4. RonaldReagan

    RonaldReagan Pen Pal - Newbie

    Messages:
    35
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    15
    I have a tx2500 and the silver quick dock.... works well except for the it sounds like something connects and disconnects every minute or so and have a little static on the audioline (similar to the previous post). I double the clean the connection theory.......
     
Loading...
Similar Threads - problem quickdock please
  1. Luca92
    Replies:
    8
    Views:
    3,391
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page