Pen Calibration Trick

Discussion in 'EP121 Slate' started by smslocum, Aug 4, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. manuelcalavera

    manuelcalavera Scribbler - Standard Member

    Messages:
    402
    Likes Received:
    21
    Trophy Points:
    31
    Ok I found the problem. I had forgot that the resolution in EP121 is not like ThinkPad Tablet 2, so I changed the data and now it works ( with some help in Lenovo's forum ).

    But the problem that me and other users are experiencing is that this method works on our tablet like a free-run software. It even asks to save it or not but in the end nothing happens and nothing changes.
     
  2. tgwallbank

    tgwallbank Pen Pal - Newbie

    Messages:
    39
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    I ran the trick but fudged a few calibration points so I tried to reset the pen calibration in windows control panel but for some reason when I do this the screen info tells me the calibration has been removed but the reset button is not greyed out and the trick will not run again, telling me to reset, which I have done. Anyone else had this? I must be missing something simple!
     
  3. johnh

    johnh Pen Pal - Newbie

    Messages:
    33
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
  4. Bubble7

    Bubble7 Pen Pal - Newbie

    Messages:
    54
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    When I input
    tabcal devicekind=pen lincal novalidate XgridPts=10,60,160,320,480,640,800,960,1120,1280,440,1540,1590 YgridPts=10,75,150,225,300,375,450,525,600,675,750 ,825,890
    Then press Enter...I got an error

    'tabcal' is not reconized as an internal or external command,

    please help!
     
  5. Steve S

    Steve S Pen Pro - Senior Member Super Moderator

    Messages:
    8,114
    Likes Received:
    3,630
    Trophy Points:
    331
    <<...When I input...>>

    Bubble: In the first line, there is a space in the number 440: "4 40" And that number is clearly out of sequence. Possibly that is your problem?
     
  6. fadesurf225

    fadesurf225 Pen Pal - Newbie

    Messages:
    26
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    5
    There's also a space between the 750 and the comma on the YgridPts axis.
     
  7. Bubble7

    Bubble7 Pen Pal - Newbie

    Messages:
    54
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Wow...
    Thanks guys, I'll try again!

    :thumbsup:
     
  8. Bubble7

    Bubble7 Pen Pal - Newbie

    Messages:
    54
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    hi,
    the error still there, i cant figure out why?

    tabcal devicekind=pen lincal novalidate XgridPts=10,75,150,225,300,375,450,525,600,675,750
    ,825,890 YgridPts=10,60,160,320,480,640,800,960,1120,1280,1440,1540,1590

    this is what i input...any idea?
     
  9. Steve S

    Steve S Pen Pro - Senior Member Super Moderator

    Messages:
    8,114
    Likes Received:
    3,630
    Trophy Points:
    331
    <<...this is what i input...any idea?..>>

    ...You still have a mis-placed space in the Ygrid array: YgridPts=10,60,160,320,480,640,800,960,1120,1280,1 440,1540,1590
     
    Last edited by a moderator: May 16, 2015
  10. fadesurf225

    fadesurf225 Pen Pal - Newbie

    Messages:
    26
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    5
    Bubble 7 - It also seems that the X and Y plots may have been inverted. Are you calibrating in portrait mode?
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page