Motion Computing Cl900 Fail to boot from CD/DVD and Internal Drive ...please help

Discussion in 'Motion Computing' started by shawnmich1, Oct 23, 2015.

  1. shawnmich1

    shawnmich1 Pen Pal - Newbie

    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    5
    I have this motion computing cl900 that i want to format, so i disabled the Internal drive, and other things on bios except the CD/DVD drive,.......so i connected the CD drive to it....but instead it display.....
    USB-to-Ethernet (LAN9500) starting execution

    SMSC Loader 2.0 (CP2-3)
    No network device found
    No bootable device -- insert boot disk and press any key


    But while i connect the CD/DVD drive......it will only display the same thing....i connect the keyboard to it...press F2 on the bios stage...nothing still this message...can anyone help me with the tip and advice to restore this machine back to normal....pleasee
    It is Urgent
     
  2. darren2018

    darren2018 Pen Pal - Newbie

    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Sorry, I know this post is old, but couldn't find reference to this issue anywhere else. Did you ever solve this? I have the same issue except i did not disable anything in BIOS. I removed the hard drive and booted it on another computer. When I put it back in the CL900, I got this message. Nothing I do will allow me to enter BIOS setup. I would gladly re-flash the firmware, but it seems it must boot first in order to do that.

    Thanks for any guidance.
     
Loading...
Similar Threads - Motion Computing Cl900
  1. digital doctor
    Replies:
    1
    Views:
    997

Share This Page