Light Leaking on top left Screen corner

Discussion in 'EP121 Slate' started by gerardov, Apr 6, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. JustDavid

    JustDavid ASUS EP121 Slate user

    Messages:
    178
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    31
    I've not had any problems with mine since the touch freeze back in February. Pretty damned awesome piece of very portable hardware!
     
  2. kamikaze458

    kamikaze458 Scribbler - Standard Member

    Messages:
    455
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    31
    I truly agree with that.

    Just asking because many people on this forum are saying that had at least one of the many problems that are listed.

    I had to send my unit today for repair/exchange (i made a new thread about it).

    One question, how do you consider your "normal USB ports usage? i mean, i used them every day since i had my unit and i think that that had something to do with my problem.
     
  3. Pete in Hyder

    Pete in Hyder Z160 1984 $2800 33# My1st

    Messages:
    60
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    My replacement #7756 seems to be flawless so far (5 days at about 5 or 6 hours a day).
     
  4. kamikaze458

    kamikaze458 Scribbler - Standard Member

    Messages:
    455
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    31
    may i ask:
    -they gave a brand new unit? or they repaired it?

    -what was your problem?

    -do you happen to use your usb's a lot?
     
  5. JimDandy

    JimDandy Scribbler - Standard Member

    Messages:
    135
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    31
    Mine came working properly and not a single issue...been~ 2 months
     
  6. JackBFlippinNimble

    JackBFlippinNimble Scribbler - Standard Member

    Messages:
    240
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    31
    I use a mouse on one usb and a wireless n adapter in the other usb, just about every day now, for maybe 6 weeks or so. Just like my other laptops, once I unparked the cores and disabled letting the computer put devices to sleep when not in use, no stuttering, no freezing and also there is no bleeding. I don't hear my fans either, and it runs pretty cool. Very happy. my number is 00783, and it runs on the stock 401 bios.
     
  7. Pete in Hyder

    Pete in Hyder Z160 1984 $2800 33# My1st

    Messages:
    60
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Mined was freezing several times a day, even from a fresh install from the discs sent with the slate, which I did three times.

    They sent me a brand new unit, Amazon

    I used the USB slot, upper, about five or six times only. I need to use it every time i plugged in a USB drive to reinstall. And then when I loaded my software. I also plugged in a thumb drive from time to time. I'd say maybe I used the upper USB slote maybe a dozen time? Yes it was a bit firm or grabby when it came time to pull them out, but no trouble really.
     
  8. wicked1

    wicked1 Scribbler - Standard Member

    Messages:
    190
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    31
    I'd agree w/ this as my replacement w/ new screen has the same issue.
    Otherwise my returned refurbished one seems to be working perfectly.
     
  9. kamikaze458

    kamikaze458 Scribbler - Standard Member

    Messages:
    455
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    31
    Thanks for the response.

    So, hoping for my unit to come back working OK!

    I used the USB ports a lot with my external 320gb disc. That's why i asked.
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page