Fan noise

Discussion in 'EP121 Slate' started by Luiscl, Sep 24, 2014.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Luiscl

    Luiscl Pen Pal - Newbie

    Messages:
    26
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    5
    Hi all:
    I never had problems with the noise level of my tablet. Nevertheless, since a few days ago it makes a lot of noise due to the fans working at top speed all the time. Apparently thermal sensor cable is ok. I didn.t make any change to the bios.
    I tried to switch off and on the micro switch just beside the SD card reader, as other user suggested in another thread, without results.
    Any idea? Thanks in advance.
     
  2. CF77

    CF77 Love Tablet. Senior Member

    Messages:
    2,303
    Likes Received:
    9
    Trophy Points:
    56
    how do you know cable is ok?
    if you have full speed at startup..
    ..
    1. cable is broken
    2. ultra i/o line components could have a blown input.
     
  3. Luiscl

    Luiscl Pen Pal - Newbie

    Messages:
    26
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    5
    Thanks for your answer.
    Yes, fan are at full speed since startup.
    Can you explain me what does it mean "ultra i/o line components could have a blown input."? and how can I fix it.
     
  4. Luiscl

    Luiscl Pen Pal - Newbie

    Messages:
    26
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    5
    How can I check which one is the problem?
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page