Q702 Windows and volume hardware button not working

+ Reply to Thread
Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Pen Pal - Newbie
    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    14
    Rep Power
    2

    Default Q702 Windows and volume hardware button not working

    I did a fresh install of W8 on the Q702 and installed all the drivers and utilities from Fujitsu and the buttons (windows, volume and screen lock) are still not working. I called fujitsu and they are telling me to send it in because it may be hardware issue. I don't think is hardware issue because the volume up button works when in BIOS.

    Can someone help me as to what specific drivers and order to install them.

    Thanks,

    Juan

  2. #2
    Pen Pal - Newbie
    Join Date
    Dec 2012
    Posts
    24
    Rep Power
    2

    Default Re: Q702 Windows and volume hardware button not working

    Then you did something wrong because you are the only person having this issue.

  3. #3
    Pen Pro - Senior Member
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    179
    Rep Power
    4

    Default Re: Q702 Windows and volume hardware button not working

    I suppose the OP can try re-install the drivers. Make sure to select the correct driver versions for the OS and install in the order as listed on the Fujitsu web site. Good luck!

  4. #4
    Newbie
    Join Date
    Mar 2013
    Posts
    2
    Rep Power
    0

    Default Re: Q702 Windows and volume hardware button not working

    Actually freeky1 is NOT the only one with this issue. I have the same, and downloading / installing the 64-bit drivers from Fujitsu did not work. Maybe 32 bit would work, not tried yet (processor and OS are both x64).

    Highly annoying. Pity, because the device itself is nice.

  5. #5
    Pen Pal - Newbie
    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    14
    Rep Power
    2

    Default Re: Q702 Windows and volume hardware button not working

    pieter78
    I ended up downloading and installing all the drivers, including the ones I did not see the need for and that worked. Give it a try again and do ALL of them 64bit in the order that appears on the instructions doc.

  6. #6
    Newbie
    Join Date
    Mar 2013
    Posts
    2
    Rep Power
    0

    Default Re: Q702 Windows and volume hardware button not working

    Quote Originally Posted by juanch8 View Post
    pieter78
    I ended up downloading and installing all the drivers, including the ones I did not see the need for and that worked. Give it a try again and do ALL of them 64bit in the order that appears on the instructions doc.
    Okay, thanks!

  7. #7
    Pen Pal - Newbie
    Join Date
    Nov 2013
    Posts
    1
    Rep Power
    0

    Default Re: Q702 Windows and volume hardware button not working

    I have the same issue after upgrading to windows 8.1.
    I tryed to install the 64 bit driver, but it doesn't work.
    Some one can help me?

    THANKS!!!

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
All times are GMT -5. The time now is 06:40 PM.
Powered by vBulletin® Version 4.2.2
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1